Haljinice bijele kratke, nek' se vide noge slatke!

Haljinice bijele kratke, nek' se vide noge slatke!

25.07.2013 u 13:25

Bionic
Reading

Jedan od najboljih primjeraka nogu koje vidjeh u životu je onaj moje prijateljice Bate. Stoga je bilo logično da ju za prvi photosession za ModuKomodu odjenem u haljinice kratke da se vide noge slatke.


Bio je to spoj ugodnog i korisnog. Marijani su trebale PR fotografije, a Luki i meni friško 'meso'.

Bate nam je dala odriješene ruke što se umjetničkog dojma i stylinga tiče. Doduše Luki je u jednom trenutku došapnula: Radi šta 'oćeš, samo nek' buden lipa! I bi tako! Rezultat je prekrasna putena i rasna Dalmatinka koja u prirodi i bijelini kojom je okružena postaje nježna i samozatajna.

prva fotografija - haljina: Damir Begović i Domagoj Štimac, ogrlica: Thesaurus, pojas: vlasništvo stilista (kupljen na Tajlandu)
ostale fotografije - haljina: Zigman, suknja: Tamara Bombardelli, naušnice: Thesaurus, narukvice: vlasništvo modela



Od glave do pete smo kombinirali hrvatski dizajn, i to većinom sa zadnjeg Cro A Porter-a. Monokromatskoj Tamari Bombardelli genijalno stoji šareni Juraj Zigman, a Damiru Begoviću i Domagoju Štimcu je predivno sjeo Thesaurus nakit.

majica: Zigman, nakit: Thesaurus, jeans hlačice: vintage Levis


Iako cijela priča odiše Mediteranom, baš kako i priliči jednoj Splićanki, vjerovali ili ne, set smo smjestili u dubokom kontinentu, na zagrebačkom Jelenovcu gdje smo proveli zabavno popodne i gdje su nastale ove divne fotografije koje potpisuje Luka Nižetić. Priznajte da Marijana nikad nije izgledala ljepše!

suknja: Zigman, košulja: HM, šarena ogrlica: Ružica Ručni Rad, ostali nakit: Thesaurus, cipele: Zigman


fotografija i art direkcija: Luka Nižetić za RTL Televizija

styling: Petra Nižetić

make up: Marijana Batinić