STRES

Hajduk postaje opasan, sada je Mužinić u bolnici

15.02.2013 u 21:22

Bionic
Reading

Nakon Miše Krstičevića još je jedan djelatnik Hajduka primljen u splitsku bolnicu zbog visokog tlaka, riječ je o klupskoj legendi Draženu Mužiniću, koji je u bolnicu primljen u petak

Dražen Mužinić primljen je u splitsku bolnicu zbog visokog tlaka i problema u radu srca. Za sada nema prognoza koliko će dugo provesti na ispitivanju i liječenju.

Čini se kako se Mužinićevo zdravstveno stanje pogoršalo zbog velikih uzbuđenja koje je proživio u zadnjih nekoliko dana, kao prijatelj Miše Krstičevića. A sve zbog sukoba trenera Hajduka sa sportskim direktorom Krešićem.

Dražen Mužinić legendarni je igrač Hajdukove 'zlatne generacije' iz '70-ih godina prošlog stoljeća, te dugogodišnji zaposlenik kluba u skautskoj službi. Bio je veliki zagovornik dolaska Miše Krstičevića na klupu Hajduka, te je jako teško proživljavao sve što se treneru Hajduka događalo zadnjih dana.

I sada, kada je Krstičević prevladao svoj problem i krenuo u Koprivnicu s momčadi, Mužinić je završio u bolnici. Život doista piše romane.