NOVI ŠEF ŠKOLE

Hajdučko srce vraća se na Poljud

28.11.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Nekadašnji legendarni igrač Hajduka Nenad Pralija, koji je nositelj navijačke nagrade Hajdučko srce i sudionik Lige prvaka koju su Splićani igrali u sezoni 1994/'95, vraća se na Poljud, gdje će obavljati funkciju koordinatora omladinskog pogona.

Nakon kraćeg izbivanja, tijekom koga je bio i u pritvoru, Nenad Pralija ponovno se vraća u hrvatski nogomet. Nekadašnji igrač Hajduka, koji je kao sportski direktor uveo Split u prvu ligu, vraća se na Poljud, kako bi preuzeo funkciju koordinatora u omladinskom pogonu.

Pralija će započeti s radom 1. prosinca, a direktno nadređen bit će mu sportski direktor Sergije Krešić, s kim je i obavio razgovore. S Pralijinim povratkom na Poljud kalkuliralo se dugo, čak je i obavio razgovor početkom ove godine s tadašnjim predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom, no ubrzo je uhićen u Uskokovoj akciji zbog sumnje u namještanje utakmica i podmićivanje sudaca u HNL-u.

Pralija je u pritvoru proveo dva mjeseca, no Uskok je odustao od optužbi i time otklonio sumnju kako je bio umiješan u nečasne radnje, te mu otvorio vrata za povratak u hrvatski nogomet. Nema sumnje kako će Pralijin povratak na Poljud pozdraviti i navijači Hajduka čiji je Pralija bio ljubimac.