prevrtanje stola

Grmoja priznao da je pogriješio kad je u petak objavio kandidaturu za premijera

18.03.2024 u 22:23

Bionic
Reading

Nikola Grmoja iz Mosta priznao je da je pogriješio što je u objavio kandidaturu za premijera u danu kad je Milanović objavio svoju

Odgovarajući na pitanje u Dnevniku Nove TV je li se Most sve dogovorio sa Zoranom Milanovićem i je li dio ove njegove ofenzive Grmoja je kazao: Da nismo dio te ofenzive pokazuje i to što sam u petak objavio svoju kandidaturu za premijera, dakle sat vremena nakon ovog prevrtanja stola. Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio

Dodao je da se nije osjećao uzaludno taj dan iako dan nije protekao kako su planirali.

'Ali tako je to u politici. Kampanja je tek počela i uvjeren sam da su građani prepoznali nas kao najaktivniju oporbu. Uostalom jedini smo se suprotstavili onim suludim mjerama u vrijeme koronavirusa', kazao je Grmoja.

Na opasku da je slične poruke je slao i predsjednik Milanović rekao je da on uvijek tako igra, a tri puta se cijepio.

 'Kritizirao je mjere. U tom smislu smo ga podupirali. Ali puno je razlika između nas i Milanovića i politika SDP-a', naveo je Grmoja. 

Upitan je li Milanović pretjerao posljednjih dana kazao je da on je predsjednik svih građana i da bi se tako trebao ponašati.

'Stao je na čelo SDP-a valjda zbog toga što se Peđa Grbin pokazao potkapacitiran da bi vodio stranku na ovim izborima. Milanović s ovim PR potezom želi podignuti rejting SDP-u, a ako su ankete točne onda je i u tome uspio', mišljenja je. 

Na pitanje koga će izabrati iizmeđu Milanovića i Plenkovića rekao je da oni neće biti u poziciji da to biraju.

'Most će biti najveće iznenađenje izbora nakon što smo sklopili koaliciju sa Suverenistima', rekao je.

Naveo je da ni je siguran da će Milanović biti premijer.

'Prije bih rekao da je u konzultacijama s Grbinom i možda ovim američkim PR-ovcem došao na ideju da je ovo dobar PR potez.