OSVOJIO MANDAT ZA IGRANJE IGRICA?

Gradonačelnik Pazina stigao do 59. razine!

11.09.2013 u 17:51

Bionic
Reading

Pazinski gradonačelnik Renato Krulčić došao je u igri Candy Crush Sage do 59. razine i nadomak osvajanja pete zvjezdice! Dok mu neki čestitaju na spretnosti u igri, drugi ga razapinju

Naime, ne bi bio problem to što se gradonačelnik na fejsu malo zaigrao, da rezultati igre nisu javno objavljeni pa je tako ispalo da se IDS-ov gradonačelnik u ponedjeljak u 13,48 popodne igrao na kompjutoru, što je pokrenulo lavinu komentara Pazinjana poput ovoga: 'Forši ja čekan 2 mjeseca za sastanak jer ga muči taj 59. level… grrr.'

'Gradonačelnik kao najodgovornija osoba u gradu igra igrice prvog radnog dana u tjednu u vrijeme radnog vremena, s tvojim šoldima, pred tvojim očima/ekranom... Vrijeme da se ćapate za glavu i dobro razmislite je li dopustivo ovakvo ponašanje kad ga već plaćamo 15 tisućica mjesečno!' komentirala je na Facebooku jedna Pazinjanka, a ima i onih koji su, više ili manje duhovito, parafrazirali Krulčićev politički slogan 'Pazin napred!' kojim je, kažu, osvojen mandat 'za igranje igrica za vrijeme radnog vremena'.

Gradonačelnik Pazina veli nam pak da se radi o nesretnim okolnostima budući da je igru Candy Crash Sage, za koju mu je zahtjev poslala kći, igrao u slobodno vrijeme, u večernjim satima prethodnog dana, no da je jednim klikom automatski došlo do objave rezultata ranije aktivnosti na Facebooku.

'Nisam neki pasionirani ljubitelj tih igara, no valjda čovjek može u slobodno vrijeme raditi što ga je volja. Djeci te igre ne možeš braniti', kazao je od Facebook grupe Nezavisni Pazin za igranje igrice u radno vrijeme prozvani gradonačelnik Renato Krulčić, ujedno objasnivši da je prijavom na Facebook jednim klikom u ponedjeljak pokrenuo i automatsku objavu rezultata igre Candy Crush Sage.

'Kliknuo sam i automatski je objavilo rezultate. Tehnologija je takva, što ćeš. To su nesretne okolnosti', zaključio je naglasivši da je popularnu igricu odigrao u večernjim satima na društvenoj mreži.