MARIHUANA I LJUBAV

General Woo i Mirna Berend uz Živi zid

27.10.2015 u 09:23

Bionic
Reading

Srđan Ćuk, reper, poznatiji kao General Woo i bivša tv voditeljica Mirna Berend odlučili su na predstojećim parlamentarnim izborima podržati Živi zid.

'Glasam za Živi Zid zato što sam prepoznao probleme na koje ukazuju i sviđaju mi se njihove ideje za uklanjanje istih. Hrvatsku stvarno treba opet oslobađati, ali ovaj put od domaćih i globalnih robovlasnika. U narodu su poznatiji pod nazivima kao lopovi, političari, mafija, HDZ, SDP, SATELITI, BANKSTERI, MMF, UN, NATO itd.

Veselim se totalnoj legalizaciji kanabisa i konoplje te pokretanju poljoprivrede, industrije i proizvodnje energije. Veselim se neovisnoj Hrvatskoj u pravom smislu, bez dugova, sirotinje, korupcije, ekonomske krize i nezaposlenosti', napisao je Woo na Facebook zidu Živog zida.

Iz posta kojeg je Berend ostavila na njihovu zidu da se iščitati da je u njih jer smatra da ono što rade srcem.

'Ako itko zna koliko je televizija laž i iluzija... mislim da si smijem dati za pravo da sam taj dio apsolvirala i doktorirala... kako vijest postoje vijest koju svi ponavljaju kao papige... a u stvari je čista namještaljka i nikada se ni nije dogodila... Mogu vam svjedočiti koliko god hoćete... zato to i pišem... i molim vas da samo malo razmislite o tome kako vijestima vladaju vašim umovima i konstantno vam nude dezinformacije... poluinformacije i laži... u kampanjama to samo podebljaju na stotu...

Molim vas ne vjerujte doista baš ničemu što vam serviraju. Svjedočim vam o tome poslom kojim sam radila, vjerujte samo svojoj svijesti i srcu. Vjerujte samo hrabrim ljudima...onima koji to rade srcem...brinući za bližnjega i daljnjega, vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, ispruženih ruku za davanje. Kad to učinimo političari više neće postojati, imat ćemo jedni druge. Šaljem vam ljubav', napisala je Berend.


402008 ,401782 ,400701,400521