'rijeke pravde'

Fred Matić: Tražimo građane da maknu lopovsku vlast s trona

06.04.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Fred Matić, prvi na listi koalicije “Rijeke pravde” u V. izbornoj jedinici, zajedno s ostalim kandidatima, u Slavonskom Brodu, u subotu prijepodne je predstavio program i kandidate za tu izbornu jedinicu, zatraživši povjerenje građana kako bi se smijenila "lopovska vlast."

Pod sloganom “Rijeke pravde dolaze.” u Slavonskom Brodu predstavljena je koalicija koju čine SDP, Centar, HSS, DO i SIP, Reformisti i GLAS te glavne odrednice njihovog programa kao što su; smanjenje poreza na dobit, pravedniji sustav plaća u javnom sektoru, povećanje mirovine promjenom formule usklađenja, domovi za umirovljenike dostupni svakom, besplatni vrtići... Nositelj koalicijske liste “Rijeke pravde” za V. izbornu jedinicu na Korzu u Slavonskom Brodu je poručio kako je Slavonija od 196 regija u EU, na 186 mjestu.

"Žalosno jer ima potencijal da bude u prvih pet. Razlog tome je politika prema Slavoniji i Baranji, posebno u posljednjih osam godina i uz pompozni program Slavonija i Baranja", rekao je Matić. Zbog toga smo, dodao je, došli u Slavonski Brod danas zatražiti povjerenje građana da glasaju i maknu ovu lopovsku vlast s trona.

  • +19
Ilustrativna galerija/Koalicija Rijeke pravde u II. izbornoj jedinici Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

"Osam godina korupcije, krađe, laganja, varanja... Vrijeme je da građani u Slavoniji i cijeloj Hrvatskoj kažu dosta je. U proteklih osam godina iz Vlade je ispraćeno 30 ministara, ne zbog bolesti, nego u pratnji policije", kazao je Matić.