tulum pretvoren u skandal

Finska premijerka testirala se na droge, a kritičarima odgovorila: 'Nisam radila ništa protuzakonito'

19.08.2022 u 16:24

Bionic
Reading

Finska premijerka Sanna Marin testirala se na droge, nakon što je u javnost procurila snimka sa tuluma na kojem se zabavljala i plesala s poznatim finskim javnim osobama

Nakon što je snimka procurila u javnost neki oporbeni finski političari tražili su od premijerke Sanne Marin da se testira na droge, što je ona danas i napravila, a rezultati testa bit će poznati sljedeći tjedan, prenosi BBC.

Na press konferenciji Marin je još jednom poručila da nikad nije konzumirala droge. 'Nisam radila ništa protuzakonito', poručila je.

'Čak ni u tinejdžerskim godinama nisam koristila nikakve droge', rekla je Marin, dodajući da je podvrgla testu na droge kako bi otklonila sumnje. Inzistirala je također na tome da ima pravo na presumpciju nevinosti.

Novinari su je na press konferenciji pitali da li bi u noći tuluma bila u stanju donositi brze vladine odluke da je to bilo potrebno. 'Ne sjećam se niti jednog puta da je usred noći bila iznenadna situacija da se ide u Državno vijeće', rekla je.

  • +6
Sanna Marin Izvor: Profimedia / Autor: Maciej Luczniewski/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Mislim da je moja sposobnost funkcioniranja bila jako dobra. Nije bilo nekih planiranih sastanaka na dane kada sam tulumarila', poručila je Marin.

Iako je priznala da je stalno snimaju, rekla je da joj smeta što je snimka dospjela u javnost. 'Vjerujem da ljudi razumiju da se slobodno vrijeme i radno vrijeme mogu odvojiti', poručila je Marin.