POLJUD VEĆ SLAVI

'Finale kupa nam je nadohvat ruke'

11.04.2013 u 14:32

Bionic
Reading

Teško ali ipak zasluženo, Hajduk je došao do pobjede od 2:1 nad Slaven Belupom u prvoj utakmici polufinala hrvatskog kupa u Koprivnici. Sretni strijelci, Danijel Stojanović i Sven Tino Sušić vjeruju da će to biti dovoljno za plasman u finale.

Sven Tino Sušić načeo je igrače Slaven Belupa, a Danijel Stojanović ih je dokrajčio u sudačkoj nadoknadi. Pobjeda Hajduka u Koprivnici po svemu sudeći trebala bi biti dovoljna za plasman u finale kupa.

'Oprez nije naodmet jer još ništa nije gotovo. Imamo veliku prednost a nitko, osim milanskog Intera, nije nas na
Poljudu pobijedio s dva razlike' kazao je Danijel Stojanović, kome je ovo bio prvijenac u dresu Hajduka.

'Drago mi je jer je ovo možda i najvažnija utakmica ove sezone. Bilo je teško jer smo rano ostali bez Vršajevića, ali Tinov gol je sve preokrenuo u našu korist. Ja sam imao sreću i čast da zabijem pobjednički gol i sretan sam zbog toga. Preporodio sam se u Hajduku, želja mi je igrati što više i osvojiti kup' zaključio je Stojanović, koji se nada da će mu Hajduk biti odskočna daska za povratak u inozemstvo.

Njegov suigrač Tino Sven Sušić kao da se specijalizirao za kup.

'Očito mi odgovara kup. Ili to ili pozicija u veznom redu. Iako se najbolje snalazim na polušpicu, mogu igrati i natrag. Općenito, u posljednje vrijeme igram sve bolje,
nekako su mi noge lakše nego na početku sezone'.

Obzirom da reprezentaciju BiH vodi njegov stric Safet, ne bi bilo čudno da ga jednom i pozove.

'Kao i svaki igrač volio bih se izboriti se za mjesto u početnoj postavi Hajduka, nametnuti se treneru i napredovati. A što se tiče reprezentacije, taj poziv treba zaslužiti, kao i svaki drugi. Ne bih volio da me stric pozove samo zato jer sam njegov nećak. Morat ću, kao i svi ostali zaslužiti taj poziv' kazao je Sušić, koji niti nema putovnicu BiH.

'Imam dvojno državljanstvo Hrvatske i Belgije, no vjerujem da neće biti problema dobiti bosanskohercegovačko državljanstvo, jer sam ipak rođen tamo', zaključio je mladi veznjak.