SAMO NA JABUKA TV

Emisija Veto u 2016. dva puta tjedno

01.01.2016 u 13:30

Bionic
Reading

Osim utorkom u 20.05 sati političko društveni talk show Sanjina Španovića moći ćete u 2016. gledati i petkom u istom terminu na Jabuci TV

Političko društveni talk show Jabuke TV Veto od idućeg tjedna prikazivati će se dva puta tjedno na toj lokalnoj TV postaji. Tako će vodeće ljude iz političkog, gospodarskog i sportskog miljea urednik i voditelj Sanjin Španović osim utorkom tijekom 2016. ugošćivati i petkom od 20.05h.

'I politička i društvena situacija u Hrvatskoj, kao rast gledanosti emisije pokazuje da postoji veliki interes za više od jedne emisije tjedno, pa smo odlučili uz utorak i petkom ugošćivati aktualne protagoniste i s njima razgovarati o najvažnijim temama. Ovo mi je super izazov nakon što sam s terminom jednom tjedno već napravio sjajne rezultate i ugostio u prošloj godini sve vodeće političare u Hrvatskoj', rekao je Španović.

Podsjetimo, Španović je ljetos na kratko povukao zbog zdravstvenih razloga iz etera, no brzo se, nakon samo dva mjesecau eter Jabuke TV i u Vetu tijekom jeseni i zime najvažnije političare u Hrvatskoj.

'Zdravstveno sam odlično i osjećam se i fizički i psihički sjajno i uživam u poslu kao nikada dosad', dodao je Španović.

Prema rezultatima gledanosti AGB Nielsena Jabuka TV je već par godina najgledanija lokalna televizija u Hrvatskoj.

Gledanost emisije Veto kontinuirano raste tijekom cijele godine, a u njoj su gostovali tijekom prošle godine svi vodeći politički protagonisti od premijera Zorana Milanovića, novog predsjednika Sabora Željka Reinera, predsjednika vodećih političkih stranaka, ministara u vladi na odlasku, preko europskih zastupnika, predstavnika Europske komisije u Hrvatskoj, ali i vodećih liječnika, gospodarstvenika i sličnih stručnjaka u Hrvatskoj.