MASIVNI MULTIPLAYER

Elder Scrolls Online nadmašio budžet od 200 milijuna dolara

02.01.2014 u 11:26

Bionic
Reading

Veliki i vrlo ambiciozni projekt koji će čuvene Elder Scrollse dovesti u online multiplayer format postaje sve skuplji i skuplji

Masivni multiplayeri u posljednje vrijeme i nisu baš na vrhu popularnosti. Ovome svjedoče mnogobrojni visokobudžetni naslovi poput The Old Republica koji se nisu baš dobro proveli među gamerima željnima alternative World of Warcraftu i sličnim mastodontima žanra. Elder Scrolls Online igra je koja je trenutno u beta fazi testiranja i kupi strahovitu količinu lošeg publiciteta zbog mnogobrojnih slabih dizajnerskih odluka. Međutim, to ih ne zaustavlja u razvoju. Štoviše, prema posljednjim vijestima sa igameresponsibly, izvor blizak razvojnom timu tvrdi kako je igrin budžet trenutno nadmašio 200 milijuna dolara.

 

 

 

Ovo, iskreno, objašnjava zbog čega Bethesda igri planira prikrpati nepopularnu mjesečnu pretplatu. Ukoliko Elder Scrolls Online ne postigne željeni uspjeh, ovo bi (ako su gore navedene brojke istinite) mogao biti financijski udar od kojeg se Bethesda neće tako lako oporaviti.