jezero jegeniš

Eko bomba kod Koprivnice, prevrnuo se bager, vozač u zadnji tren iskočio

15.02.2024 u 14:15

Bionic
Reading

Pokrenuta je istraga nakon što je u utorak u Legradu na eksploatacijskom polju uslijed odrona šljunčanog dijela obale došlo do prevrtanja parkiranog radnog stroja u jezero Jegeniš. Na površini jezera nastali su tragovi nečistoće

'Na mjestu događaja obavljen je očevid, izviještene su nadležne inspekcijske i druge službe te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje', izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka, piše Večernji list.

Ozlijeđenih osoba nema. Bager se, kako opisuju fotografi agencije Pixsell, iznenada prevrnuo tijekom vađenja šljunka i završio u jezeru Jegeniš, a vozač se spasio u zadnji tren iskočivši iz njega.

  • +15
Prevrnuo se bager u jezero Jegeniš kod Koprivnice Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

'Mene trenutno zanima ovaj bager, koji je od jučer ujutro u Jegenišu, od poznate firme i Ludbrega. Čisto me zanima jel’ itko upoznat kad će se bager izvaditi van i planira li se očistiti voda u Jegenišu. Smrdi po nafti i ulju cijeli Jegeniš. Zanima me i što će biti s ribama koje su u Jegenišu?', objavljeno je na Facebook stranici Šoderica - Podravsko more – Prijatelji šoderaši, zajedno s nekoliko fotografija.