POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA

Dvije djevojčice nestale iz škole u Pušći!

17.12.2012 u 21:06

Bionic
Reading

Zagrebačka policija izvijestila je večeras kako se traga za dvije djevojčice od 12 godina iz Pušće, s područja Zaprešića

Djevojčice su otišle danas oko 11 sati iz Osnovne škole Pušća i još senisu vratile kući. Policija traga za djevojčicama, navode iz Policijskeuprave zagrebačke.

Kako pak piše VLM, djevojčice su markirale iz škole oko 11.30 sati i od tada im se gubi svaki trag. Pedagoginja je odmah obavijestila njihove roditelje i policiju, koja i dalje traga za učenicama.

'Djevojčice nikada nisu bile problematične, pa se nadamo da je sve u redu i da će se uskoro vratiti kući', kazao je ravnatelj škole Arsen Šarunić.

Policija je objavila informacije o nestalim djevojčicama. Obje se zovu Karla.

'Karla je starosti 12 godina, visine 165 cm, tamno smeđe duže kose (do ramena), zelenih očiju, odjevena u svijetlo-sivu jaknu, plave traperice, na nogama je imala tamno smeđe čizme, a na glavi vunenu kapu s crnim šiltom. Na leđima je nosila školsku torbu roze boje s natpisom 'Puma'. Karla je starosti 12 godina, visine 162 cm, smeđe duže kose preko ramena, smeđih očiju, odjevena u smeđu jaknu i plave traperice, na nogama je imala crne čizme sa zakovicama. Na leđima je nosila školsku torbu smeđe boje', izvijestila je policija.

Zagrebačka Policijska uprava moli građane da - ako su vidjeli nestale djevojčice ili imaju o njima korisne informacije - obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Informacije mogu poslati i na e-mail adresu: zagrebacka@policija.hr .