RAZOČARANI OBOŽAVATELJI

Deus Ex: The Fall isključivo za iOS

06.06.2013 u 11:04

Bionic
Reading

Prije dva dana Square Enix registrirao je nekoliko web domena za svoj novi Deus Ex projekt za koji se na kraju ispostavilo da je tek igra za iPad i iPhone uređaje

Svi oni koji su zavoljeli fenomenalni Deus Ex: Human Revolution ustreperili su na informacije da je Square Enix registrirao nekoliko internetskih domena za projekt pod imenom 'Deus Ex: The Fall'. Eidos Montreal nešto kasnije je objavio i kratki video teaser te na svojem Twitter profilu objavio 'Are you ready for The Fall?'. S obzirom na blizinu E3-a i unatoč činjenici da Eidos punom parom radi na novoj Thief igri, većina je pomislila kako se radi ili o dodatku za 'Human Revolution' ili o potpuno novom projektu.

 

Ono o čemu se radi nije zapravo ni jedno od toga i dolazi isključivo na iOS platformu. Da, dobro ste pročitali, The Fall će se moći zaigrati isključivo na iPhone i iPad uređajima. Radi se o igri smještenoj u isto razdoblje kao i 'Human Revolution', a igrač će preuzeti ulogu potpuno novog protagonista Bena Saxona. Njega je izdala njegova kompanije 'The Tyrants' te se on baca u potragu kako bi otkrio što mu se točno dogodilo.

 

Igra će se igrati na isti način kao i 'Human Revolution' samo na mnogo jednostavniji način i vjerujemo da će i sam gameplay biti maksimalno pojednostavljen kako bi igra bila savladiva na iOS uređajima.

 

Eidos Montreal je objavio i najavni video u kojemu igru možete vidjeti i u pokretu;