ISTINA ILI MIT

Dedicated serveri za Modern Warfare 3?

10.06.2011 u 12:52

Bionic
Reading

Infinity Ward i Activision našli su se prošle godine pod neviđenom paljbom fanova Call of Dutyja zbog izostanka dedicated servera za njihov Modern Warfare 2. Nadolazeći Modern Warfare 3 mogao bi tu nepravdu ispraviti

Prema najavama iz programerskog studija koji je zadužen za razvoj novog Call of Dutyja, Modern Warfare 3 mogao bi (i trebao) imati podršku dedicated servera kada je riječ o njegovom multiplayer modu. Kao što je poznato, njegov prethodnik Modern Warfare 2 nije imao tu opciju, što je s pravom izazvalo srdžbu kod igrača.

Hoće li se te najave Infinity Warda i obistiniti, ostaje za vidjeti, a jedan od mogućih razloga za ovaj potez možda leži u činjenici da 'konkurentski' FPS koji izlazi koji tjedan prije ima ogromnu podršku PC zajednice, što svakako nije zanemarivo.

Još jedna novost vezana uz Modern Warfare 3 je i servis nazvan Call of Duty: Elite koji bi trebao dodatno unaprijediti i poboljšati multiplayer iskustvo, a u izradi je već pune dvije godine. Elite je zamišljen s ciljem da igraču pruži mogućnost da sa svojim igraćim profilom bude kvalitetnije povezan s cijelom Call of Duty igraćom zajednicom te će se kao takav implementirati u Modern Warfare 3, kao i u buduće Call of Duty nastavke. Kako će taj servis funkcionirati u praksi i kakav će odaziv imati kod samih igrača, pokazat će vrijeme.

Call of Duty: Elite