I NEĆE BITI 'GENERALS 2'

Command & Conquer: Generals 2 biti će – besplatan

16.08.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Novi C&C koji se radi pod imenom BioWarea bi će free-to-play naslov, objavio je EA na GamesComu

U Njemačkoj se trenutno održava GamesCom, jedan od najznačajnijih europskih eventova igraće industrije. Jedna od vijesti koja se svakako ističe je i službena potvrda da će nadolazeća Command & Conquer igra biti – besplatna.

 

Podsjećamo, 'Generals 2' nastavak je Generalsa koji se na tržištu pojavio 2003. godine. Na produkciji radi Victory Games pod nadzorom BioWarea, a igra će biti pogonjena Frostbite 2.0 engineom koji smo već vidjeli u Battlefieldu 3.

 

EA je objavio i izvješće za medije koje je prilično neinteresantno, no navodi kako igračima namjeravaju ponuditi vrhunsko AAA iskustvo RTS-a koje će biti potpuno besplatno i online-only. Da, dobro ste čuli, Generals 2 na razočaranje mnogih neće imati singleplayer kampanju.

 

Na kraju se postavlja pitanje koliko je 'Generals 2' uopće ozbiljan projekt, a koliko tek mamac za korisnike da počnu koristiti 'Origin' servis jer igra sasvim sigurno neće biti dostupna na 'Steamu'.

 

Eh da, igra se više zapravo neće ni zvati 'Generals 2', već samo 'Command & Conquer'. Umm, okej...

 

Zbunjeni? Mi jesmo. Naravno, igra će biti besplatna, no zapravo neće, jer svi dodatni i novi sadržaji fino će se naplaćivati.