SLOGA U VUKOVARSKOJ ŠKOLI

Cijeli razred si zbog kolege obrijao glavu

06.11.2013 u 14:38

  • +5

Cijeli razred ošišao se na nulericu

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Ferbezar/PIXSELL

Bionic
Reading

Učenici 3. a razreda Tehničke škole 'Nikola Tesla' u Vukovaru, popularni elektrotehničari, postali su gradska atrakcija nakon što se pročulo da su se svi od reda ošišali na ćelavo.

'U razred smo tako ćelavi ušli svi zajedno. Smijuljili smo se jer smo znali da izgledamo ružno bez kose. Ali bili smo ponosni. Svi profesori su nas taj dan pohvalili zato što smo tako složan razred', rekao nam je za 24sata Dorijan Božić (17), jedan od 22 elektrotehničara, i dodao da njihov razredni kolega Adam Savčić (17), kad ih je vidio, nije više imao izbora.

'Otkad ga znamo, pitali smo ga kad će se ošišati. Kosu je imao skoro do guzice. I kao takav je izgledom uvelike odskakao od svih nas', ispričao je Dorijan. Adam ne žali zbog duge kose, o kojoj se toliko dugo brinuo. Kaže da su u njegovoj obitelji svi imali dugu kosu jer 'kosa je bila neka vrsta obiteljskog nasljeđa'.

'Kad su me roditelji vidjeli ošišanog, bili su ponosni na našu slogu. Kažu da će kosa narasti, ali takvi odnosi u društvu su rijetki. Zato mi je sad još draže što smo to napravili', rekao je Adam.