POSJET U IRANU

Cico Kranjčar član Dinama i želi novi sustav

11.04.2012 u 17:34

Bionic
Reading

Jedna od najvećih legendi zagrebačkog Dinama, Zlatko Cico Kranjčar, trenerski kruh zarađuje u iranskom Sepahanu, a nedavno je dobio iznendanog gosta i prigodni poklon

Službeni Dinamov povjerenik i avanturist Juraj Šišić mjesec dana je proveo u Iranu, a jedan od epicentara njegovog putovanja bio je posjet gradu Isfahanu u kojemu iznimno popularni Sepahan vodi hrvatski stručnjak.

'Otišao sam na jednu utakmicu i nakon isteka s ograde dozvao Kranjčara. Primio me je i sjeli smo na ručak, te porazgovarali o problemima u našem klubu i u hrvatskom nogometu općenito,' počinje svoju priču Šišić koji je lani u Dinamo upisao 450 članova. Inicijativa ZZD, čiji je jedan od prvaka, kaže, ukupno je lani posredovala pri učlanjenju četiri od ukupno devet tisuća Dinamovih članova.

'Učlanio se i gospodin Kranjčar, te je na poklon dobio majicu iz našeg asortimana koja se može kupiti u suvenirnici u Ilici, a koju mogu kupiti samo članovi kluba. Složili smo se da u Dinamu treba svim članovima dozvoliti da biraju upravu kluba,' kaže uspješni povjerenik koji je usput u Dinamo učlanio još četvoro Iranaca.

Posjetio je i Kerman gdje je donedavno tamošnji Mes vodio Ćiro Blažević, ali na pitanje gdje može naći 'trenera svih trenera' domaćini su mu rekli da to i njih zanima.

Sepahan je vodeći sastav Irana. Pet kola prije kraja ima tri boda prednosti pred Esteghlalom i smiješi mu se treći uzastopni naslov prvaka u toj nogometom zaluđenoj zemlji.