NOVI UDARAC ZA HNS

Čelnik Udruge prvoligaša: Marković mora otići!

10.01.2012 u 19:06

Bionic
Reading

Priča oko stanja u Hrvatskom nogometnom savezu svakog dana poprima nove obrise. Protiv čelnika HNS-a Vlatka Markovića glas je digao i prvi čovjek Udruge prvoligaša Branko Laljak

Vlatko Marković počeo je dobivati udare i iz vlastitih redova. I opet je u prvom redu, kao i dok je na toj funkciji bio Štimac, predsjednik Udruge prvoligaša. Gostujući u emisiji Blinker Denisa Bašića na Radiju Zaprešić, Branko Laljak je rekao:

'Vrijeme je da se Vlatko Marković, koji ima neizmjerne zasluge za rad i stabilizaciju HNS-a, zahvali i da dođe netko mlađi, jednako kvalitetan. Vrlo brzo će se dogoditi promjena na čelu HNS-a', kazao je Laljak.

I on zaziva nekoga iz generacije vatrenih, a o porukama ministra Željka Jovanovića kaže:

'Svatko tko je legalist, a ministar to treba biti, najprije treba dobiti sve informacije pa onda predlagati promjene. Ja se smatram uspješnim nogometnim djelatnikom i na kraj pameti mi nije ostavka jer Inter je među najuređenijim klubovima. Oni koji su se ogriješili o zakon trebaju biti sankcionirani, ali ministar mora napraviti razliku između njih i poštenih djelatnika. Nažalost, puno ljudi se želi dodvoriti novoj vlasti pa zasipaju poluinformacijama. Na vrh saveza trebaju doći odgovorni i kvalitetni ljudi, a ne oni proizašli iz medijske buke i interesnih grupa koji žele doći iz privatnih interes. I to ministar treba prepoznati', dodao je Laljak.