HUSEJINOVIĆ POTPISAO

'Čast mi je nositi dres najvećeg kluba s ovih prostora'

04.01.2013 u 14:58

Bionic
Reading

Nekoliko dana uoči početka priprema za nastavak sezone Dinamo je doveo pojačanje iz Sarajeva - Saida Husejinovića!

Dosadašnji igrač FK Sarajevo, 24-godišnje krilo Said Husejinović novi je igrač Dinama! Po mišljenju mnogih, najbolji igrač susjedne lige potpisao je petogodišnji ugovor s 'modrima' te se već za nekoliko dana stavlja na dispoziciju treneru Krunoslavu Jurčiću.

'Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili: brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika; na kojem god krilu igrao iako se bolje snalazi na lijevoj strani,' rekao je nakon obavljenog posla sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Inače, iako ima tek 24 godine Said ima i inozemno iskustvo jer je sa tek 19 godina zapeo za oko mnogim skautima te iz Tuzle prešao u Werder iz Bremena. Osim za Werder, u Njemačkoj je nastupao i za Kaiserslautern prije nego se početkom 2012-te vratio kući, točnije u Sarajevo.

'Imao sam ponude još nekih klubova, no kada sam čuo da me želi Dinamo - znao sam točno gdje želim nastaviti karijeru. Dinamo je najveći klub s ovih prostora, dominira u Hrvatskoj te igra u Ligi prvaka i bit će mi čast nositi dres zagrebačkog kluba. Što se tiče momčadi, dobro znam kakva me konkurencija čeka u Maksimiru, ali to je normalno za klub takve kvalitete i vjerujem u sebe,' ispričao je nakon potpisa ugovora Husejinović.

Novi igrač Dinama ima svega nekoliko dana kako bi riješio pitanje smještaja i ostalo jer 7. siječnja počinju priprema, a momčad samo dva dana kasnije ide u Tursku.