ELITA BEZ ELITE

Call of Duty: Elite ipak ne dolazi na PC?

16.11.2011 u 08:32

Bionic
Reading

'Elite', Activisionov multiplayer servis za posljednje dvije Call of Duty igre mogao bi u potpunosti zaobići PC platformu

Call of Duty: Elite službeno je objavljen 8. studenog – istoga dana kao i Modern Warfare 3 – no, samo za vlasnike konzola tj. PlayStationa 3 i Xboxa 360. Za one manje upućene, radi se o Activisionovom multiplayer servisu koji bi trebao bilježiti online statistike za njihove igre u budućnosti, ali biti i svojevrsna društvena mreža. Servis je inače potpuno besplatan, iako postoji i pretplatnička verzija koja godišnje stoji 50$ i daje vam neke dodatne mogućnosti.

 

Servis je u isto vrijeme trebao izaći na sve tri platforme, uključujući PC, no stvari su već negdje tijekom razvoja pošle krivim smjerom: 'Posvećeni smo PC verziji više no ikad' – naglasio je nedavno Chacko Sonny iz Beachheada, studija koji radi na razvoju Elitea – 'no potreba da osiguramo sigurno PC okružje veća je no ikad. Posao je vrlo obuhvatan i zbog toga PC verziju nećemo lansirati onda kad i verziju za konzole'.

 

Danas je, međutim, situacija još gora: 'Radimo na univerzalnom Elite iskustvu no ne možemo garantirati kada i hoće li uopće Elite postati dostupan za PC platformu' – objavljeno je na službenom Twitteru Call of Duty: Elite-a.

 

'Elite' je zasad fokusiran na Black Ops i Modern Warfare 3 no i lansiranje na konzolama popratili su veliki problemi što je Activision objasnio naglom navalom igrača na MW3.