MAN SERVICE QUALITY AWARD

Brođani svjetski prvaci u servisiranju autobusa i kamiona

15.04.2014 u 16:57

Bionic
Reading

Tim Auto Hrvatska PSC Slavonski Brod osvojio je prvo mjesto na ovogodišnjem natjecanju MAN Service Quality Award u Berlinu. Natjecatelji morali riješiti šest zadataka iz teorije i prakse o originalnim rezervnim dijelovima, proceduri unutar jamstvenog roka, kao i poznavanje dijagnostike te otklanjanja kvarova na kamionima i autobusima

Uspješno rješavanje problema kombinacija je različitih specijalističkih disciplina i znanja u četveročlanom timu, a upravo navedeno ekipa je pokazivala tijekom cijelog natjecanja, kroz četiri kruga kvalifikacija.

Međunarodno natjecanje MAN Service Quality Award, ove je godine obuhvatilo više od 800 radionica iz cijelog svijeta (od ukupno 1600 postojećih) koje su strogim pravilima filtrirane tako da je do finala opstalo samo njih 21 iz 13 zemalja. Ove godine na drugo mjesto zasjeo je njemački tim MAN Truck & Bus Deutschland iz Rosenheima, dok je na trećem završio tim Andreas GMBH iz Saalfelda.

Da su stručnost i kompetencija Auto Hrvatske u automobilskoj industriji jaka, potvrđuje osvojeno prvo mjesto 2012. godine kada je, među 600 natjecateljskih timova, prvak istog natjecanja postao PSC Rijeka, dok je i PSC Split bio jedan od 18 finalista.