NA PRISAVLJU

Boži Petrovu nakon gostovanja u 'Piramidi' razbijen auto

25.02.2015 u 13:53

Bionic
Reading

Gradonačelniku Metkovića sinoć je nakon nastupa u emisiji HTV-a 'Piramida' na parkiralištu na Prisavlju razbijeno staklo na automobilu

'Nakon pobjede u sinoćnjoj emisiji 'Piramidi' Boži Petrovu na osvijetljenom parkingu na Prisavlju na Renault Cliju razbijeno je staklo na prednjim vratima s vozačke strane. Oko malog Clija bili su parkirani uglavnom puno luksuzniji automobili, a da incident bude znakovitiji, počinitelj nije uzeo ništa iz auta iako je u njemu bilo nekoliko vrijednih stvari poput tableta na suvozačkom sjedalu', stoji u objavi grupe Studenti za Most na Facebooku.


Pitaju se je li to nekakva poruka i tko je šalje. 'Koga je zasvrbio Božin nastup u 'Piramidi'? Jednu od naše dvije najveće partije ili ove koji se predstavljaju kao Treći put, a zapravo su treća stranputica?!' kažu na Facebooku.

Podsjetimo, Petrov je ranije ustvrdio da ga netko prisluškuje. 'Pozdravim ih na telefon svako toliko. Pozdravim smjenu koja radi i poželim im dobar dan. Ne smeta mi toliko, jedino kada pričam nešto privatno, vezano uz moju obitelj ili ženu', rekao je Petrov.

Petrov je nedavno i najavio suradnju na parlamentarnim izborima sa splitskom nezavisnom gradskom vijećnicom Marijanom Puljak te gradonačelnikom Omiša Ivanom Kovačićem.