komentar afera

Borzan o Plenkoviću: Ako oni koje si birao ne rade dobro, ti si odgovoran

11.07.2023 u 21:49

Bionic
Reading

Europarlamentaka iz redova SDP-a Biljana Borzan u razgovoru za Newsroom dotaknula se niza i europskih i domaćih tema, pa tako i najnovije plinske afere

Europarlamentaka iz redova SDP-a Biljana Borzan u razgovoru za Newsroom dotaknula se niza i europskih i domaćih tema, pa tako i najnovije plinske afere. Posve je jasno, istaknula je, da premijer Plenković, ako ništa drugo, snosi političku odgovornost jer je on taj koji bira svoje suradnike. "Ako oni koje si birao ne rade dobro, ti si odgovoran", poručuje Borzan.

Na pitanje vidi li upravo na ovakvim aferama i šanse SDP-a na sljedećim izborima, Biljana Borzan rekla je da nije za to da im vlast pada u krilo i zato jer je onaj drugi loš, nego bi željela da im građani kažu i prepoznaju da su bolji. Ponosna je i na niz tema koje je otvorila kao europarlamentarka. Kako je istaknula, sve njezine inicijative bile su u suradnji s građanima koje itekako zanimaju potrošačke teme. Smatra da svaki zastupnik kad ide po mandat mora imati i postignuća s kojima izlazi pred birače i tako traži potporu za svoj daljni politički rad.