60 otkucaja

Boris Jokić ima novu radijsku emisiju, doznajte o čemu će i s kime razgovarati

28.01.2021 u 10:13

Bionic
Reading

Stalni komentator tportala Boris Jokić u subotu 30. siječnja kreće s novom serijom radijskih emisija '60 otkucaja – život mladih u Hrvatskoj i Europskoj uniji!'

Boris Jokić na radiopostaji Yammat FM-u vodi emisiju 'Glazbeni kurikulum' petkom od 12 do 14 sati, a ovoga puta dat će glas onima čiji se glas u kakofoniji hrvatskog javnog prostora rijetko čuje. Emisija '60 otkucaja – život mladih u Hrvatskoj i Europskoj uniji!' trebala bi pojačati glasove mladih iz svih dijelova zemlje i ući s njima u dijalog o temama koje su im osobno i društveno važne, u sklopu EU projekta Yammat loves Europe, a prva će se emitirati na toj radijskoj postaji 30. siječnja u 19 sati.

U seriji od 12 emisija razgovora sa srednjoškolcima iz 12 gradova u Hrvatskoj sudjelovat će i po jedna javna osoba iz svakog od tih gradova.

U prvoj emisiji '60 otkucaja' Boris Jokić razgovara s troje učenika osječke Medicinske škole - a to su Ana Brdar, Anastasija Mirosavljević i Bojan Potvrodski, te gimnazijalcima osječke II. gimnazije – to su Ivona Riba, Emma Kotromanović i Petar Rožac… uz budno oko mentorica i profesorica Mirjane Bogdanović i Marine Pilj Tomić.

U tome da otkrije što to oni misle o životu u Osijeku i Hrvatskoj, kakvi su im planovi, o čemu čeznu, što im smeta, kakvu glazbu slušaju i još puno toga, svojim mu sudjelovanjem pomaže poznati osječki reper Kandžija.