NASLJEDNIK LONČAREVIĆA

Borimir Perković ponovno na klupi Intera

22.04.2012 u 14:58

Bionic
Reading

Nakon serije razočaravajućih proljetnih rezultata, uprava zaprešičkog Intera smijenila je trenera Iliju Lončarevića i na klupu vratila svog pouzdanog stratega Borimira Perkovića

Inter je u deset proljetnih nastupa upisao 'mršavih' osam bodova, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Zagreba koji je Zaprešićane gurnuo u vrlo nezahvalnu poziciju u borbi za ostanak. Ako će netko iz Druge lige ulaziti u elitu, taj bi prema aktualnoj situaciji (iako Inter još čeka poklon bon od tri boda protiv Varaždina u 29. kolu) lako mogao zamijeniti nekadašnjeg 'diva iz predgrađa'.

Ilija Lončarević je tako nakon dvije godine i deset dana napustio kormilo Intera, a na njegovo mjesto je sjeo Borimir Perković koji je toga dana dobio otkaz. Pravi mali nogometni ping-pong.

Perković je u međuvremenu svoje znanje nadograđivao radeći u Saudijskoj Arabiji, a debi će imati u petak kada Inter dočekuje splitski Hajduk.

'Vjerujem da možemo pobijediti Hajduk i tako produžiti nadu za ostanak. U svakom slučaju nakon te utakmice imat ćemo jasniju situaciju. Dobro je da Rijeka nije pobijedila Dinamo jer bi nam previše pobjegli na tablici', prokomentirao je nezavidnu situaciju Perković pred kojim je puno posla.