prvi oglas

Bjelovarska tvrtka nudi posao studentima u Njemačkoj; satnica do 9 eura

16.10.2019 u 22:36

Bionic
Reading

Tvrtka za proizvodnju posebnih metalnih konstrukcija oglasila je prvi puta potrebu za 20 studenata spremnih za posao u Njemačkoj. Ponuda Nopus grupe oglašena je putem Student servisa Bjelovar

Tvrtka koja se mahom bavi proizvodnjom posebnih metalnih konstrukcija iz Bjelovara prvi je puta oglasila potrebu za 20 studenata spremnih za posao u Njemačkoj. Riječ je o Nopus grupi na čijim se službenim stranicama navodi kako posluje na više lokacija u inozemstvu, u Njemačkoj, Slovačkoj, Češkoj, Srbiji i Španjolskoj.

'Ovo je sad prvi put da smo objavili oglas za studente za rad u Njemačkoj, trenutno prikupljamo kandidate i još uvijek nemamo okviran broj koliko bi potencijalnih kandidata bilo', rekli su za portal MojFaks iz Nopusa.

Tvrtka je u potrazi za 20 studenata za poslove slaganja, sortiranja, etiketiranja i skeniranja robe u skladištima, kako se navodi i u objavljenom oglasu Student servisa Bjelovar. Posao je u njemačkom gradu Monsheimu, a početak rada 18. studenog. Projekt, kako piše, traje maksimalno četiri tjedna, ali se može raditi i kraće, a poslodavac snosi troškove smještaja i puta.