RANIJE NESTALA TURŠIJA

Bizarna krađa u Osijeku: Ukraden kotlić u kojem se dinstao luk za fiš

05.03.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Osječka policija često ima posla s neobičnim krađama. Nakon pogrebnih vijenaca, zimnica, suhog mesa iz pušnica na red je došao kotlić u kojem se baš pirjao luk. S posljednjom krađom u nizu nisu bili upoznati jer vlasnici ukradenog predmeta istu nisu prijavili policiji. No vlasnici ukradenog predmeta s novinarima su podijeli svoje iznenađenje

Osječanka s Juga 2 prije nekoliko dana ostala je bez kotlića u kojem je bio pirjani luk. 'Namjeravali smo kuhati fiš kod prijatelja pa je suprug odnio kotlić do prizemlja zgrade i ondje ga ostavio dok ne ode po automobil. Kad se vratio, kotlića s lukom više nije bilo. Dobro je da nisam odmah u lonac ubacila i ribu jer bismo ostali bez planiranog ručka. Ja i dalje ne mogu vjerovati da se to dogodilo', ispričala D.S. iz Opatijske ulice za Glas Slavonije.

Dodaje kako ni sam kotlić nije bio velike vrijednosti pa je tako još više u čudu što ga je netko ukrao, i to u roku od dvije minute, koliko je suprugu trebalo da ode po automobil. Slučaj nisu prijavili policiji jer je riječ o predmetu manje vrijednosti.

Da je primamljivo i ono što kradljivcima obično ne pada na pamet, pokazuju i dva slučaja iz okolice Osijeka. Nakon provale u jednu kuću ukradeni su zavoji, a u jednom aljmaškom pansionu ukradena je veća količina turšije.

  • +3
Snijeg u Osijeku Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović