MLADIĆ PRETRČAVAO ULICU

Bivša saborska zastupnica HDZ-a srušila pješaka u Rijeci

22.12.2011 u 13:54

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 16.20 sati u Rijeci između Ulice žrtava fašizma i Supilove ulice, teško je ozlijeđen mladić (20) iz Velog Lošinja

Prometna nesreća, javlja Novi list, dogodila se u trenutku kada je vozačica za upravljačem Honde na kolnik oborila mladića koji je neoprezno pretrčavao ulicu, četiri kolničke trake, provlačeći se između automobila koji su stajali u koloni. Nesreću je uzrokovala bivša saborska zastupnica i HDZ-ova članica gradskog vijeća Vesna Buterin (37).

Nakon očevida riječke prometne policije utvrđeno je da je mladić pretrčavao kolničke trake izvan pješačkog prijelaza, da se vozačica kretala desnom kolničkom trakom iz smjera Ulice žrtava fašizma prema križanju sa Supilovom ulicom. Kao i svaki vozač, podvrgnuta je alkotestiranju, a rezultat je bio negativan.

'Takvo iskustvo ne bih poželjela nikome', izjavila je Novom list vidno uzrujana vozačica Buterin, naglasivši da je odmah zvala bolnicu raspitujući se za zdravstveno stanje ozlijeđenog mladića, koji je u nesreći zadobio prijelom stopala.