C&C?

BioWare uskoro najavljuje novu igru

24.11.2011 u 14:10

Bionic
Reading

BioWare uskoro završava rad na MMO-u The Old Republic, a nakon toga i na Mass Effectu 3, što znači samo jedno – vrijeme je za najavu novih projekata. Ipak, čini se da sljedeću BioWareovu igru neće razvijati – BioWare

Prije nekoliko tjedana BioWare je objavio concept art vrlo male razlučivosti iz, kako su sami naveli – njihove buduće igre. Sada je pak objavljen teaser u trajanju od 2-3 sekunde koji prikazuje okršaj tenkova na ulici. Ništa osim toga nije objavljeno, no mnogi marljivi gejmerski umovi pokušali su složiti slagalicu, a jesu li uspjeli – saznat ćemo na dodjeli Spike Video Game Awards 10. prosinca ove godine kada će igra biti i službeno predstavljena.

 

 

Pretpostavlja se, naime, da je nova BioWareova igra – Command & Conquer. S obzirom da je već od prije poznato da će sljedeću C&C igru razvijati Victory Games, prvu sumnju izazvala je jedna zaposlenica tog studija koja je na svom LinkedIn profilu kao mjesto zaposlenja navela – BioWare. Nakon što je ta informacija krenula po prostranstvima interneta, zaposlenica je svoj profil na LinkedInu izmijenila i maknula spornu informaciju.

 

Također, s cijelom situacijom podudara se i činjenica da je Victory Games već ranije najavio prezentaciju novog C&C-a krajem godine, a BioWare u svom teaseru najavljuje 'novu igru, novi smjer, novi studio'.

 

Ako se ove pretpostavke pokažu točnima, Victory Games će razvijati igru pod nadzorom BioWarea (koji je sada, podsjećamo, dio korporacije EA), a za ostale informacija valja pričekati Spike Video Game Awards sredinom sljedećeg mjeseca.