SVE ZA BESKUĆNIKE

Bandić pristao da ga grudate u humanitarne svrhe

18.01.2013 u 15:51

Bionic
Reading

Svi koji žele, iduće će subote moći grudama gađati gradonačelnika Milana Bandića i proći bez sankcija. Grudanje na Zrinjevcu ima humanitarni karakter, a novac prikupljen ide beskućnicima u Prenoćište Crvenog križa Velika Kosnica

'Inspirirala nas je akcija beskućnika na Domovinskom mostu, pa smo se dogovorili odužiti im se! Organiziramo humanitarno grudanje iduće subote na Zrinjevcu, gdje će svi građani moći gađati nas, ali i gradonačelnika', pojasnio je voditelj Soundset Plavog Daniel Bilić.

Bandić je zajedno s voditeljima tog radija čistio prilaz Dječjem vrtiću Vrbik. 'Iz automobila je izvukao svoju lopatu, te se primio čišćenja zaleđenog snijega. Roditeljima je, naime, bilo gotovo nemoguće doći do ulaznih vrata jer je pločnik bio potpuno zameten snijegom', kažu na Soundsetu.


'Tete nisu za taj posao, pa ćemo angažirati ekipe iz Male zimske službe', poručio je uspuhani gradonačelnik te pozvao i građane da se uključe u čišćenje kako bi pomogli najmlađim sugrađanima ili bilo kome tko sam ne može čistiti.

Dodao je kako zna kako se zagrijati na hladnom vremenu jer je to naučio radeći u hladnjači na -25 stupnjeva.