IZNENADA

Bandai Namco najavio je gomilu naslova

24.04.2014 u 07:37

Bionic
Reading

Bez puno buke i pompe Namco je najavio čak šest novih naslova

GRID Autosport, PAC-MAN and the Ghostly Adventures 2, Power Rangers Super Megaforce, Rise of Incarnates, Sword Art Online: Hollow Fragment i Tales of Hearts R potpuno su nove igre koje je Bandai Namco najavio.

 

Ono što ponajviše iznenađuje je to što se nijedna od ovih igara neće pojaviti na nekoj od next-gen platformi, a jedna od njih je i besplatna – Rise of Incarnates. Radi se o tabačini što i ne iznenađuje previše s obzirom da se uz Namcovo ime povezuju igre poput Tekkena i Soul Calibura. S obzirom da je free-to-play, igra izgleda fantastično;

 

 

Novi GRID dolazi na PlayStation 3, Xbox 360 i PC te uz brojna vizualna poboljšanja donosi i 100 ruta kroz 22 lokacije postavljene diljem svijeta. Radi se o nastavku na Race Driver: Grid iz 2008. godine i Grid 2 iz 2013-e, a igra će se na tržištu pojaviti 27. lipnja ove godine.

 

 

PAC-MAN pak osim na PS3 i Xbox 360 dolazi i na Wii U i 3DS konzole, a radi se o platformeru koji se scenarijem nastavlja na istoimeni animirani serijal.  Isključivo na 3DS pak dolaze legendarni Power Rangersi, ovaj puta kako bi porazili Armadu, izvanzemaljsku silu koja je došla pokoriti Zemlju.

 

Isključivo na PlayStation Vita konzolu dolaze Sword Art Online za kojega Namco nije objavio apsolutno nikakve podatke, te Tales of Hearts R. Radi se o još jednom JRPG-u u poznatoj franšizi u kojemu će igrači preuzeti ulogu Kor Meteora, mladića koji pod nadzorom djeda savladava borilačke vještine i kasnije uz pomoć magičnog oružja 'Some' ide u osvetnički pohod.

 

Više informacija o svim ovim igrama očekujemo uskoro, a screenshotove iz nekoliko njih možete vidjeti ovdje.