ZITEBOARD NAJBOLJI START-UP

Aplikacija MiniCRM pobjednik natječaja 'Zid poslovnog uspjeha'

26.08.2014 u 09:46

Bionic
Reading

Tvrtka MiniCRM koja je kreirala istoimenu aplikaciju osvojila je status Telekom International Cloud Partner, a start-up Ziteboard dobiva investiciju do 80.000 eura koju osigurava hub:raum

Aplikacija MiniCRM koju je kreirala istoimena tvrtka iz Mađarske pobjednik je međunarodnog natječaja Zid poslovnog uspjeha. Aplikacija pomaže u organizaciji poslovanja, osobito u prodaji i marketingu na prijenosnicima, tabletima i smartfonima.

Također, odabran je i najbolji start-up; posrijedi je mađarski Ziteboard koji je predstavio koncept interaktivnoga prezentacijskog alata.

Međunarodni natječaj Zid poslovnog uspjeha imao je za cilj pronaći najbolje inovativne poslovne aplikacije koje će poboljšati poslovne procese, uštedjeti vrijeme i u konačnici utjecati na bolju kvalitetu proizvoda i konkurentnost malih i srednje velikih tvrtki u Slovačkoj, Rumunjskoj, Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj.

Javnost je glasovanjem odredila najbolje prijavljene aplikacije, nakon čega je stručni žiri odabrao pobjednika.

Tvrtka MiniCRM osvojila je status Telekom International Cloud Partner što joj omogućuje plasman proizvoda u svih šest zemalja i doseg od 1,3 milijuna malih i srednjih poslovnih korisnika te posjet T-Labu Berlin uz pregled inovacija i moguću suradnju. Ziteboard je osvojio investiciju do 80.000 eura koju osigurava hub:raum, kao i poziv na 'Dugu noć start-upova' u Berlinu, u organizaciji T-Laba.

Osim međunarodnog dijela natjecanja, na web stranici www.zid-poslovnog-uspjeha.com.hr glasovalo se i za najbolju poslovnu aplikaciju namijenjenu hrvatskom tržištu, a pobjednik, tvrtka OliveBytes za aplikaciju OliveBox izborila se za marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna te uvrštavanje na ICT Marketplace, online trgovinu poslovnih aplikacija Hrvatskog Telekoma. HT je tako pobjedniku omogućio snagu sinergijske prodaje te mogućnost novog rasta prihoda, marketinšku podršku kao i pristup najmodernijoj Cloud infrastrukturi.