KADROVSKE KRIŽALJKE

Ankica Paun Jarallah razriješena dužnosti ravnateljice HZZ-a

21.04.2016 u 09:10

Bionic
Reading

Na zatvorenom dijelu 15. sjednice Vlade Republike Hrvatske Luko Vuletić razriješen je dužnosti pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture. Novim pomoćnikom ministra imenovan je Marijo Klement. Usvojeno je i nekoliko drugih kadrovskih rješenja, pa je tako Ankica Paun Jarallah razriješena dužnosti ravnateljice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na kojoj je bila od 2007. godine. Vršiteljem dužnosti ravnatelja, do okončanja javnog natječaja za imenovanje novog ravnatelja HZZ-a, imenovan je Ante Lončar

Ivan Grujić razriješen je dužnosti člana Zajedničkog međuvladinog mješovitog povjerenstva za provedbu Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o uređenju vojnih groblja. Novim članom imenovan je Stjepan Sučić.

Nikolina Ptiček razriješena je dužnosti članice Odbora za standarde financijskog izvještavanja, a novom članicom imenovana je Mladenka Karačić. Također, Nikolina Ptiček razriješena je dužnosti članice Odbora za javni nadzor revizije, a novom je članicom imenovana Danijela Stepić.

Dražen Kurečić razriješen je dužnosti zamjenika člana Međunarodne komisije za sliv rijeke Save, a novom zamjenicom člana imenovana je Elizabeta Kos.

Dosadašnji predsjednik i članovi Upravnog vijeća Državne ergele Đakovo i Lipik, Dragutin Bodakoš, Blaženka Mičević, Sanja Bježančević i Vlado Lađarević, razriješeni su dužnosti. Novim predsjednikom imenovan je Tomislav Kiš, a članovima Robert Spajić, Antun Kostelić i Josip Mihaljević.

Dario Baron razriješen je dužnosti člana Upravnog vijeća Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Novim članovima, koji se imenuju na prijedlog ministra nadležnog za rad, imenovani su Ante Vučić i Dorica Nikolić.

I na kraju, Miroslav Budimir imenovan je povjerenikom Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Grada Vrgorca.