HAJDUK KOD DRAVE

Andrić se vraća protiv našpananog Osijeka

13.04.2012 u 13:54

Bionic
Reading

Hajduk gostuje u Gradskom vrtu u utakmici koja za Splićane nema rezultatskog značaja. Osijeku gori pod petama, no trener Hajduka Krstičević najavljuje otvorenu igru za pobjedu svoje momčadi

Krstičević će protiv Osijeka izvesti mladu momčad, bez ozlijeđenih Gabrića, Vukovića, Maloče i braće Sharbini, no unatoč tome najavljuje otvorenu igru u kojoj želi uzeti sva tri boda.

'Osijeku treba pobjeda zbog pozicije na ljestvici i sigurno da će dati sve od sebe da pred svojim navijačima pobjegnu iz opasne zone. Promijenili su trenera, a znate kako se kaže da nova metla uvijek bolje mete. Oni žele pobijediti, ali mi ćemo im se maksimalno suprotstaviti i pokušati pobijediti. Bit će to otvorena utakmica,' najavio je Krstičević, kome se u momčad vraća Srđan Andrić.

'Kapetan će vjerojatno započeti utakmicu od prve minute, oporavio se, dobro je radio cijeli tjedan i zauzet će svoju poziciju u veznom redu. Nećemo mijenjati naš stil igre,' otkrio je Krstičević, koji je na treninzima nametnuo žestoki ritam.

Na treninzima se radi puno više nego prije, no to nije razlog ozljeda ili nešto lošije igre starijih igrača.

'Jasno je da mlađi lakše podnose naporne treninge, no ni stariji ne zaostaju puno. Ako želite igrati vrhunski nogomet, igrači moraju biti potpuno spremni. Mi to još ne možemo u potpunosti, jasno je da u visokom ritmu danas možemo odigrati 60-ak minuta, no uvjeren sam da ćemo do kraja sezone biti spremni za gotovo cijelu utakmicu. To nam je cilj.'

Krstičević je pohvalio i igrače koji bez obzira na tešku situaciju u klubu sve zadatke ispunjavaju bez prigovora.

'Mogu samo reći da svi rade bez pogovora i da sam zadovoljan zalaganjem svih igrača na treninzima,' zaključio je strateg Hajduka.

Hajduk je u prvom dijelu prvenstva Osijek svladao s 3:1