7800 I 7900 SERIJA

AMD poklanja igre svim kupcima 'Radeonki'

05.02.2013 u 00:52

Bionic
Reading

AMD je objavio popis igara koje će darovati svima koji kupe neku grafičku karticu iz 7800 ili 7900 serije

Prošle godine AMD je provodio akciju u sklopu koje je svim kupcima svojih grafičkih kartica darovao po tri igre koje spadaju u sam vrh gaming ponude. Na taj je način obnovljena tradicija koja se u industriji održavala još i prije 6-7 godina a onda je iz nepoznatog razloga nestala.

 

 

Zbog uspjeha prošlogodišnje akcije, AMD će nešto slično sprovoditi i ove godine i to uz najisčekivanije igre ove godine. Ukoliko se odlučite na kupnju neke kartice iz HD 7800 serije, na poklon ćete dobiti BioShock: Infinite i Tomb Raider, a u slučaju da želite neku od kartica iz 7900 serije na poklon dobivate Crysis 3 i BioShock: Infinite. S obzirom da se ni jedna od ovih igara nije pojavila na policama trgovina valja napomenuti da uz kupnju kartice dobivate kod za download a ne fizičku kopiju igre što znači da nećete ostati bez igara ukoliko karticu kupite danas.

 

Za one s nešto dubljim džepom koji požele dvije kartice iz 7900 serije povezati u SLI, AMD će im pokloniti čak šest igara: Crysis 3, BioShock: Infinite, Tomb Raider, Far Cry 3, Hitman: Absolution i Sleeping Dogs.

 

Nažalost, ukoliko se spremate na kupnju jedne od ovih kartica a želite spomenute igre, kod nas ćete to moći učiniti samo putem jedne trgovine – Links.