VLADINI PREDSTAVNICI

Mišetić i Breglec žele u nadzorne odbore

25.10.2010 u 10:40

Bionic
Reading

Vladini predstavnici u nadzornim odborima javnih poduzeća iz resora Ministarstva prometa još nisu odabrani, no već su procurila neka imena kandidata koji žele kontrolirati prometne tvrtke iako su se povukli iz te branše

Tako se Ivan Mišetić, donedavni direktor Croatije Airlinesa koji je prešao u Atlantic grupu, javio u NO Hrvatske kontrole zračne plovidbe i Zračne luke Dubrovnik. Na pitanje zašto se javio u nadzorne odbore tih tvrtki kada je otišao iz zrakoplovne industrije, Mišetić je Večernjem listu odgovorio da na tim funkcijama traže stručnjake, što on svakako jest, jer je u Croatiji Airlinesu proveo 18 godina.

Mišetićev ulazak u NO Kontrole leta bio bi zanimljiv zbog njegovih napetih odnosa s Draženom Ramljakom, direktorom te tvrtke. Mišetić je kao direktor CA bio ogorčen na Kontrolu leta zbog novog nameta koji im je svojedobno bila uvela.

U NO Zračne luke Zagreb javio se pak ponovno bivši državni tajnik za promet Dražen Breglec koji je napustio Ministarstvo prometa i sada je u upravi CityExpressa.