INOVATIVNE IDEJE

HT dodijelio 230.000 kuna aplikaciji OliveBox

01.08.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Aplikacija OliveBox koju je kreirala tvrtka OliveBytes pobjednik je natječaja Zid poslovnog uspjeha u Hrvatskoj. Javnost je glasovanjem odredila najbolje prijavljene aplikacije, nakon čega je stručni žiri odabrao pobjednika za Hrvatsku

Međunarodni natječaj Zid poslovnog uspjeha imao je za cilj pronaći najbolje inovativne poslovne aplikacije koje će poboljšati poslovne procese, uštedjeti vrijeme i u konačnici utjecati na bolju kvalitetu proizvoda i konkurentnost malih i srednje velikih tvrtki u Slovačkoj, Rumunjskoj, Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj.

Osim međunarodnog dijela natjecanja, na web stranici www.zid-poslovnog-uspjeha.com.hr glasovalo se i za najbolju poslovnu aplikaciju namijenjenu hrvatskom tržištu, a pobjednik se izborio za marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna te uvrštavanje na ICT Marketplace, online trgovinu poslovnih aplikacija Hrvatskog Telekoma. HT tako pobjedniku omogućuje snagu sinergijske prodaje te mogućnost novog rasta prihoda, marketinšku podršku kao i pristup najmodernijoj Cloud infrastrukturi. Stalne edukacije, informiranje o tehnološkim trendovima i inovacijama kao i dostupnost najnovijim i najrelevantijim istraživanjima još su neke prednosti partnerstva sa HT-om.

'Cloud usluge su alat, a ne cilj. Upravo stoga portfelj Hrvatskog Telekoma se proširuje s uvijek novim, aktualnim uslugama potrebnim poduzetnicima, po modelu plati koliko koristiš. A prvih 30 dana sve cloud usluge mogu se isprobati potpuno besplatno! Cilj nam je i u budućnosti stvarati nove trendove, te nuditi skalabilna rješenja i uz pomoć partnera koji su prepoznali vrijednost samih rješenja za krajnje korisnike', ističe Jadranka Lovrić, voditeljica projekta za Hrvatski Telekom.

Aplikacija OliveBox je cloud aplikacija namijenjena malom i srednjem poduzetništvu, a sastoji se od e-mail marketinga, mobilnog marketinga, bookinga, fakturiranja te upravljanja klijentima i kontaktima. Sve što je potrebno za prodaju, narudžbe i fakturiranje nalazi se u ovoj aplikaciji. S pomoću nje svaki dokument (račun, procjena kreditne note i narudžbenica) i izvješće mogu biti eksportiratni u .pdf, poslani e-mailom ili poslani na partnerovu adresu. Aplikacija se upravo i temelji na partnerstvu: kad se sve informacije o partnerima ubace u sustav, razmjena dokumenata s OliveBoxom odvija se bez ikakvih zastoja.