JAKO POJAČANJE

Bosiljka Sekulić nova menadžerica srpskog Combisa

31.07.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Combis, regionalni integrator sustava, na tržištu Srbije prisutan posljednje četiri godine, dobio je pojačanje u području razvoja poslovanja, izvijestili su iz kompanije

Iz Combisa su izvijestili kako su svoj tim obogatili još jednom stručnjakinjom s velikim znanjem i iskustvom iz područja poslovne informatike. Poziciju menadžerice za razvoj poslovanja u Srbiji preuzela je Bosiljka Sekulić, a ona će svojim znanjem u upravljanju poslovnim procesima obogatiti Combis u susjednoj državi.

'U Combisu sam prepoznala potencijal za razvoj poslovanja, promocije, prodaje te upravljanja ključnim partnerima. To su poslovni segmenti kojima sam bila orijentirana u dosadašnjem radu, a želja mi je pomoću njih dati doprinos daljnjem razvoju Combisa, kako na području Srbije, tako i u regiji', izjavila je Sekulić povodom imenovanja.

Combis je prisutan u Srbiji četiri godine te je postao prepoznatljiva kompanija na tržištu. 'Osnaživanjem tima u Srbiji, Combis stvara prilike za kreiranje novih segmenata IT tržišta u kojima može podržati razvoj industrije svojim kompetencijama', stoji u priopćenju.