ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU

HT roditeljima nudi povoljnu kupnju udžbenika i školskog pribora

28.07.2014 u 13:53

Bionic
Reading

Korisnici Hrvatskog Telekoma mogu kupiti udžbenike već danas u internetskoj trgovini eKupi. Sve što trebaju je odabrati školu i razred i automatski će dobiti popis onih knjiga koje preporučuju profesori iz odabrane škole, poručili su iz Hrvatskog Telekoma

Uoči početka školske godine HT je svojim korisnicima pripremio popuste do 500 kuna prilikom kupnje školskih knjiga i pribora. Pogodnost uključuje udžbenike za osnovnu i sve programe srednjih škola, a ostvaruje se u svima dostupnoj internetskoj trgovini eKupi.

Udžbenici se mogu nabaviti od danas, bez dilema i čekanja popisa. eKupi već ima pripremljene liste koje su priredili sami profesori, a korisnici samo trebaju odabrati školu i razred. Osim udžbenika, na raspolaganju im je bogat izbor školskog pribora, bilježnica te torbi. Dostava na kućnu adresu je besplatna i pokriva cijelu Hrvatsku.

Uz uštedu za cijelu obitelj kroz popust na udžbenike i školski pribor, HT u sklopu ove ponude korisnicima povoljno nudi i nove smartphone. Na raspolaganju su atraktivni modeli iz linija Sony Xperia te HTC Desire. Uređaji su dostupni već od 18 kuna jednokratno, a ostatak na rate od 50 kuna mjesečno - u MAXobitelj tarifi.

Ponuda je dostupna svima koji do 30. rujna 2014. u T-Centrima, web trgovini HT-a te ostalim T-prodajnim mjestima potpišu novi ili produlje postojeći ugovor za tarifu MAXobitelj ili neku od Plan tarifa Hrvatskog Telekoma. Ovisno o odabranoj tarifi, korisnici dobivaju kupon od 200 ili 500 kuna koji potom mogu iskoristiti za kupovinu udžbenika i školskog pribora na eKupi.