PROMO: EU PROJEKTI

Naučite pripremati studiju izvodljivosti!

15.07.2014 u 13:55

Bionic
Reading

Želite naučiti kako se radi studija izvodljivosti? Želite naučiti raditi analizu troškova i koristi (CBA)? Jeste li znali da je studija izvodljivosti potrebna za prijavu na EU i druge natječaje?

Prijavite se na trodnevnu edukaciju u organizaciji obrta EU PROJEKTI i naučite kako se radi ključni dokument: „EU PROJEKTI AKADEMIJA ZA INFRASTUKTURNE I VELIKE PROJEKTE“


17., 18.i 19. rujna 2014. godine u Zagrebu na Veleučilištu Vern,

Trg Drage Iblera 10, 2. kat Importanne Gallerije, učionica IMP 12, s početkom u 9:00 sati


Što ćete naučiti?

Cilj ovog edukativnog programa je da se nakon praktične trodnevne edukacije za izradu studije izvodljivosti te analize troškova i koristi (Feasibility Study i Cost-Benefit Analysis) osposobi polaznike da budu u stanju samostalno razviti studiju izvodljivosti i analizu troškova i koristi za svoje projekte. Ovaj dokument je ključan za pripremu svakog većeg i ozbiljnijeg projekta koji se financira iz EU fondova , nacionalnih sredstava ili putem kredita.

Edukacija se provodi kroz praktične vježbe izrade studije izvodljivosti te analize troškova i koristi, i to u dva dijela, od kojih se prvi odnosi na individualnu pripremu polaznika putem elektronski dostavljenih materijala, a drugi na samo održavanje edukacije u sklopu koje će se za svaki pojedini dio studije izvodljivosti dobiti upute o tome kako ga pripremiti, konkretan primjer napisanog sadržaja te vježbu koja će omogućiti samostalno pristupanje ispunjavanju studije. Polaznici će raditi na posebno dizajniranom primjeru iz prakse.
Tko se može prijaviti?

Edukacija je namijenjena širokom spektru polaznika iz svih sektora koji žele naučiti kako pripremiti studiju izvodljivosti, a posebice svim tijelima javne vlasti, malim i srednjim poduzećima, potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije, komore, savezi, pojedinci i druge organizacije.

Tko će voditi edukaciju?

Ariana Vela i ostali stručnjaci iz obrta EU PROJEKTI koji su vodeći konzultanti za EU fondove na području RH i regije. Portfolio projekata na kojima su radili veći je od 200 milijuna eura, a surađuju s velikim brojem organizacija iz javnog, poslovnog i civilnog sektora. Stručnjaci su za pripremu studija izvodljivosti sa analizom troškova i koristi za velike infrastrukturne projekte. Neki od klijenata i partnera EU PROJEKATA su Udruga gradova u RH, Privredna banka Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatski savez zadruga, tvrtke i organizacije poput Ericsson Nikola Tesla, Coca-Cola, Tim kabel, Autoceste Rijeka-Zagreb, BINA Istra, Beton Lučko, Fami, DOK-ING, CROZ, Jadran Galenski laboratorij, brojni gradovi, razvojne agencije, udruge i mediji. Autori su prvog hrvatskog portala o EU fondovima – EU-PROJEKTI.INFO (www.eu-projekti.info) te suradnici T-portala na pitanju EU fondova.


Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:
Poziv
Prijavnica

Kako bi se osigurala kvaliteta rada i praktičnih vježbi broj polaznika je limitiran stoga osigurajte svoje mjesto u grupi već danas!
Ukoliko se želite prijaviti, ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail adresu: edukacija@eu-projekti.com!

Detaljne informacije o edukaciji, programu i prijavnici možete pronaći i na sljedećoj poveznici.

 Veselimo se vašem dolasku!