JE LI STYRIA ZAINTERESIRANA?

Matija Babić tvrdi da nema ponudu za Index

03.02.2014 u 14:27

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno da EPH preuzima Net.hr pojavila se priča o novom medijskom transferu. Prema izvorima portala ICTbusiness.info, u tijeku su pregovori Styrije i Matije Babića oko kupovine portala Index.hr

Izvori ICTbusiness.info, bliski Styriji i Index.hr-u, potvrdili su da su u tijeku pregovori oko kupovine portala u vlasništvu Matije Babića koji se našao u središtu medijske pozornosti zbog činjenice da Severina prijeti oduzimanjem prava na žig Index.hr te da se spremao stečaj tvrtke izdavača.

Prošli tjedan, podsjetimo, Styria je priopćila kako bi bilo šteta da se ugasi portal Index te je zagovarala da mu se zbog poslovnih poteškoća omogući postupak predstečajne nagodbe tvrtke-izdavača.

Na svom profilu na Facebooku vlasnik Indexa opovrgava pregovore sa Styrijom, tvrdeći da nema ponudu ni od koga. 'Kad gospon novinar prodaje Index, a da ja i ne znam', komentirao je članak objavljen na ICTbusiness.info. Iz izvora bliskih Styriji, tportal doznaje da postoji tek inicijalni interes za preuzimanje Indexa.