KIP PRED MINISTARSTVOM

Nepoznat netko opako se našalio s hrvatskim pravosuđem

11.06.2015 u 14:23

Bionic
Reading

Nepoznati šaljivci odlučili su se našaliti s hrvatskim pravosuđem te su pred resornim ministarstvom postavili kip božice pravde koji su okitili titulom Miss neučinkovitosti

Kako su naveli na ovaj potez su se odlučili pred sutrašnje finale izbora Miss Hrvatske jer su zaključili da je nedostajala ova kategorija natjecanja - Miss neučinkovitosti. 'Odbor za izbor Miss' tom je prilikom bez imalo dvojbi titulu odlučio dodijeliti božici pravde, a u jeku oduševljenja novookrunjenoj misici sinoć je podignut i spomenik ispred Ministarstva pravosuđa u Vukovarskoj 49.

'Nakon teškog djetinjstva i odrastanja u pogrešnom uvjerenju kako bi pravda trebala biti nepristrana, neovisna i dostižna, pod svoje su je uzeli HDZ i SDP i izveli na pravi put. Požrtvovni mentori ujedno su bili najveća podrška božici tijekom natjecanja na kojem su se dugogodišnji trud i odricanje napokon isplatili', poručili su nepoznati šaljivci. Kip ispred Ministarstva pravosuđa brzo je uklonjen tak da je slava nove misice trajala kratko.