Tema: nagradnjace

Tehnologija
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Zagreb AV Show 2014!

Zagreb AV Show 2014, najveći specijalizirani sajam potrošačke elektronike u regiji i ovom dijelu Europe, održat će se u hotelu Sheraton Zagreb od 24. do 26. listopada. Ovogodišnja jubilarna dvadeseta manifestacija okuplja 34 izlagača iz Hrvatske i regije, a odvijat će se na tri kata te zauzeti gotovo 1.100 m2 izložbenog prostora.

Moda i ljepota
NAGRADNJAČA

Osvojite Bio-Beaute by NUXE Baršunastu BB kremu

Danas u svijetu milijuni žena imaju problem preosjetljivosti kože. Osjetljiva ili netolerantna koža reagira na vanjske faktore znatno više nego što je to uobičajeno kod normalne kože. Stoga je odabir idealnog kozmetičkog proizvoda, dovoljno nježnog i tolerantnog, od iznimne važnosti za njezino zdravlje i ljepotu.

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert grupe S.A.R.S.

Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program.

Moda i ljepota
NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam Artistry Exact Fit puder u kamenu

Živimo užurbano. Dan pretrpan obavezama lakše se podnosi ako ga upotpunimo aktivnostima koje nas vesele. Jedna sitnica, kao što je beauty ritual, može nam pomoći da se osjećamo bolje i sretnije. Zašto taj ritual ne bi bio kvalitetan puder koji kožu čini savršenom cijeli dan, bez obzira na toplinu, vlažnost zraka i vaše svakodnevne aktivnosti?

Kazalište
NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Crvenkapica'

Ove subote, 25. listopada u 17 i nedjelje, 26. listopada u 11 sati u Kazalištu Trešnja na rasporedu je predstava 'Crvenkapica', a tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio po dvije ulaznice za oba datuma!

Čitajte još