Tema: nagradnjace

Književnost
NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam bestselere Dana Browna!

Uzbudljivi bestseleri najprodavanijeg autora trilera Dana Browna, idealna su ljetna zabava! Romani Dana Browna 'Izgubljeni simbol' i 'Inferno', trenutno su u prodaji po neponovljivim akcijskim cijenama! Stoga se pobrinite da na vrijeme nabavite svoj primjerak u svim knjižarama, na kioscima, u trgovačkim centrima i poštanskim uredima.

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Slurp! festival

Na trećem Slurpu!, 2. kolovoza, na Fortu Punta Christo očekuje vas ikona rave generacije Richard West, široj glazbenoj publici poznat kao Mr C i frontman legendarne dance grupe The Shamen, koji već 30 godina drma plesnim podijima. Iza njegovog pseudonima krije se prvo slovo njegova omiljenog nogometnog kluba, Chelsea, čiji je gorljivi navijač od malih nogu.

Film
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Motovun Film Festival

Motovun Film Festival održava se već 17. godinu za redom i ostaje vjeran svom tradicionalnom i prepoznatljivom konceptu spajanja novog, drugačijeg i naizgled nespojivog. Gledanje filmova kao i zabava uz niz glazbenih koncerata u sigurnosti nekoliko stoljeća starih zidina, na 277 metara iznad doline rijeke Mirne, odvojilo je ovaj festival od svih ostalih događaja na hrvatskoj, ali i svjetskoj kulturnoj mapi.

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Bačvice Beach festival

Desetak je dana ostalo do drugog izdanja Bačvice Beach festivala - najvećeg, najmokrijeg i najluđeg jadranskog festivala koji se održava na najljepšoj splitskoj plaži. U svom dvodnevnom izdanju 1. i 2. kolovoza BBF ponudit će pet stranih i osam domaćih umjetnika elektronske glazbe.

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Lost In A Moment

Lost In A Moment je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi Lost In A Moment priča.

Film
NAGRADNJAČA

Pogledajte akcijsku komediju '22 Jump Street'

Iako smo mislili da neće biti šanse za to – njih dvojica se vraćaju! Channing Tatum i Jonah Hill ovog se četvrtka vraćaju kao policajci Jenko i Schmidt što znači samo jedno: gomila akcije, urnebesnog humora i nevjerojatno neugodnih situacija u filmu '22 Jump Street', nastavku (gotovo) istoimenog filma iz 2012. godine '21 Jump Street' koji je na svjetskim kino blagajnama utržio gotovo 140 milijuna dolara.

Čitajte još