Tema: nagradnjace

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Bačvice Beach festival

Desetak je dana ostalo do drugog izdanja Bačvice Beach festivala - najvećeg, najmokrijeg i najluđeg jadranskog festivala koji se održava na najljepšoj splitskoj plaži. U svom dvodnevnom izdanju 1. i 2. kolovoza BBF ponudit će pet stranih i osam domaćih umjetnika elektronske glazbe.

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Lost In A Moment

Lost In A Moment je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi Lost In A Moment priča.

Film
NAGRADNJAČA

Pogledajte akcijsku komediju '22 Jump Street'

Iako smo mislili da neće biti šanse za to – njih dvojica se vraćaju! Channing Tatum i Jonah Hill ovog se četvrtka vraćaju kao policajci Jenko i Schmidt što znači samo jedno: gomila akcije, urnebesnog humora i nevjerojatno neugodnih situacija u filmu '22 Jump Street', nastavku (gotovo) istoimenog filma iz 2012. godine '21 Jump Street' koji je na svjetskim kino blagajnama utržio gotovo 140 milijuna dolara.

Obitelj i dom
NAGRADNJAČA

Rashladite se uz Spezi!

Nostalgični ste za 80-ima? Potražite Spezi i lansirajte se u bolja vremena! Prije gotovo 50 godina u njemačkom gradu Augsburgu, pivarska obitelj Riegele došla je na ideju proizvoditi danas vrlo popularno piće Spezi.

Obitelj i dom
NAGRADNJAČA

Bogata ljetna ponuda u Termama Olimia

Ovo ljeto u Termama Olimia bit će vruće i dugo jer odrasle i djecu očekuje bogat i maštovit sadržaj. Uz poznate blagodati jednih od vodećih termi u Sloveniji, Terme Olimie svojim su gostima pripremile bogat animacijski program - aktivan sportski odmor, opuštanje u wellness centru Termalije, Spa centru i Centaru zdravlja Olimia te kvalitetnu zabavu za djecu.

Čitajte još