Tema: nagradnjace

Glazba
NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Herbieja Hancocka!

U Hrvatsku stiže veliki jazzer, cijenjeni glazbenik, dobitnik čak 14 Grammyja i jednog Oscara, Herbie Hancock u pratnji svoga banda. Nakon višegodišnjih pokušaja Herbie i band, sačinjen od renomiranih glazbenika (Vinnie Colaiuta, James Genus i Lionel Loueke), nastupit će na predbožićnom koncertu, 26. studenoga u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Glazba
NAGRADNJAČA

Dugo očekivani povratak Reforma!

Reform je odlučio otvorit novu sezonu plesnjaka u zagrebačkom klubu Masters u domaćem izdanju. 21. studenoga ugostit će posebnog i mladog talentiranog producenta i DJ-a iz Splita, Mariana Mateljana.

Hrana
OKUSI JESENI

U 5/4 stiže Beaujolais Nouveau

Svake godine je treći četvrtak u studenom rezerviran za premijerno kušanje beaujolaisa. Riječ je o tradiciji koja je prisutna u Francuskoj već desetljećima, a ove godine, točnije 20. studenoga, u restoranu 5/4 svi zaljubljenici u ovu mlado vino voćnog okusa imat će priliku sljubiti Beaujolais Villages, Joseph Drouhin 2014 s okusima jeseni koje potpisuje chef restorana Filip Horvat

Glazba
NAGRADNJAČA

Osvojite live album Hladnog piva 'Evo vam Džinovski'

Ovog petka u zagrebačkom klubu Jabuka vrijeme se vratilo opako unazad. Članovi Hladnog Piva odlučili su na originalan i jednostavan način proslaviti izlazak snimke tri uzastopna koncerta u KSET-u 'Evo vam Džinovski' s početka godine i složili su tulum u klubu čiji šank se spominje i na samom albumu. Logično.

Čitajte još