Tema: izložba

Kulturmiks
14. SVIBNJA

35 besplatnih događanja za 35. rođendan CeKaTea

Na druženju s medijima održanom 11.svibnja u povodu proslave 35. rođendana Centra za kulturu Trešnjevka, ravnateljica Ljiljana Perišić i stručne suradnice Saša Martinović Kunović, Kristina Radošević i Sandra Šimundić predstavile su program proslave koja će se održati u prostorima CeKaTea u subotu, 14. svibnja s početkom u 15:35 sati

Kulturmiks
HDD PREDSTAVLJA

Izložba X X X X – Četiri časopisa koja se ne srame

Izložba "X X X X - Četiri časopisa koja se ne srame" autora Gorana Martina Štimca, koja se otvara u četvrtak u zagrebačkoj HDD galeriji, kritički predstavlja mainstream časopise koji su, svaki u svom vremenu i prostoru, kulturološki ili dizajnerski pomicali granice - "Start", njemački "Twen" te domaća izdanja, "Start", "Paradoks" i franšizno izdanje "Playboya".

Kulturmiks
IZLOŽBA U RUJNU

Traže se najbolji radovi hrvatskog dizajna

Izložba hrvatskog dizajna 1516, žirirani prikaz recentne dizajnerske produkcije tijekom dvogodišnjeg razdoblja u različitim dizajnerskim disciplinama, održat će se u Zagrebu od 13. rujna do 16. listopada, u povodu čega je Hrvatsko dizajnersko društvo (HDD) objavilo javni poziv za prijavu radova.

Kulturmiks
IZLOŽBA DIZAJNA

Dejan Kršić: Što, kako i za koga i tako dalje

Izložba "Dejan Kršić: Što, kako i za koga & tako dalje - Dizajn za suvremenu umjetnost, pregled zaokruženog segmenta njegova dizajnerskog rada iz proteklih petnaestak godina, otvara se u srijedu u Ateljeu Dado Narodnog muzeja Crne Gore u Cetinju, u sklopu Fluid Design Foruma.

Čitajte još
Multimedija
© Hrvatski Telekom 2016. Sva prava pridržana.
www.tportal.hr  www.t.ht.hr