KORISNA PONUDA

Zbog koronavirusa SAP nudi besplatan softver tvrtkama i pojedincima

19.03.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Ponuđena su softverska rješenja pomoću kojih je moguće smanjiti utjecaj koronavirusa na lanac opskrbe i poslovna putovanja i rad na daljinu

Zbog širenja pandemije koronavirusa i trenutne epidemiološke situacije, u tvrtci SAP su odlučili nekoliko svojih softverskih rješenja učiniti besplatno dostupnima tvrtkama i pojedincima.

Remote Work Pulse pomaže organizacijama shvatiti jesu li spremne za rad na daljinu, kako rade njihovi zaposlenici i koja im je podrška potrebna kako bi se prilagodili novim radnim okruženjima.

Omogućen je besplatan pristup platformi SAP Ariba Discovery gdje svaki kupac i naručitelj može uputiti svoj zahtjev, a svaki dobavljač odgovoriti te ponuditi svoju robu ili usluge.

Kupci i dobavljači mogu se povezati te umanjiti poremećaje na tržištu uzrokovane kašnjenjem isporuka, problemima s kapacitetom i povećanom potražnjom potrošača za određenim proizvodima u kriznom razdoblju.

Do 31. ožujka omogućena je besplatna registracija za korištenje usluge TripIt, aplikacije iz portfelja SAP Concur koja korisnike informira o trenutnoj situaciji u vezi s planiranim itinerarom.

Kao pomoć tvrtkama koje moraju raditi na daljinu SAP Litmos nudi potpuno besplatnu Remote Readiness & Effectivity Academy sa sadržajem za obuku za svakoga, u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

Spremni tečajevi temeljeni na videozapisima dizajnirani su tako da pomognu u uspostavljanju najboljih praksi daljinskog rada, održavanju najviših razina higijene i mentalnog zdravlja za radnike i razvijanju vodstva u vrijeme promjena i izazova.

Alat za upravljanje projektima i suradnju za optimizaciju procesa Ruum je stvorio dva prilagođena predloška za popis kako bi pomogao tvrtkama i pojedincima da se pripreme, planiraju i odgovore na COVID-19. Te prilagođene predloške mogu koristiti tvrtke, neprofitne organizacije, obitelji, pojedinci...