VELIKO FINALE

Zapanjujuća posjećenost na zadnjem danu Infogamera

14.11.2016 u 08:22

Bionic
Reading

Kao što se i očekivalo, peti po redu Infogamer privukao je najviše posjetitelja u svojoj povijesti kulminiravši vikendom, kada su paviljoni bili krcati

Zahvaljujući čestim giveawayjima, povećanom broju paviljona u odnosu na prošlogodišnji sajam te većem sadržaju, Reboot Infogamer ove je godine privukao puno više posjetitelja. Kao što je i očekivano, sajam je najviše zainteresiranih privukao tijekom vikenda. S obzirom na to da na Infogamer većinom dolazi mlađa publika, očekivano je da je njihova prisutnost tijekom vikenda, odnosno kad nema škole - najveća.

Sve to donijelo je, naravno, i veći pritisak na organizaciju, što se vidi iz prigovora na stranicama sajma na Facebooku. Inače dostupne konzole i uređaji za virtualnu stvarnost manje su dostupni, što znači da će zainteresirani u podužim redovima morati čekati još dulje.


No postoje događaji za koje ne treba čekati u redu, a to su brojna natjecanja u kompetitivnih videoigrama. Unatoč poteškoćama koje su sajam zadesile tijekom prva tri dana kada je dostupnost interneta odgodila niz rundi natjecanja u atraktivnim igrama poput League of Legendsa i Dote 2, tijekom vikenda možemo nesmetano gledati njihovo finale.

Puno je izlagača koji predstavljaju svoje videoigre i proizvode i kreću se od poznatih izdavača poput Activisiona i Ubisofta pa sve do domaćih i stranih nezavisnih developera.

Najbolju priliku za posjet sajmu bez gužva posjetitelji su imali do ovog petka, a tijekom subote i nedjelju iskusit će sajam u naličju najvećih europskih sajmova i konferencija. Drugim riječima - budite spremni za gužvu.