BOGAT PROGRAM

Zanima vas elektrotehnika i računarstvo, tražite posao u struci? FERIT organizira Dan otvorenih vrata

18.10.2023 u 16:21

Bionic
Reading

Srednjoškolci, želite se upisati na osječki Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija? Zanima vas koji se poslovi nude tamošnjim studentima? Fakultet poziva sve zainteresirane da u srijedu dođu na Dan otvorenih vrata i karijera i pogledaju što im se nudi, te da sa sobom ponesete i svoj životopis

Ovog četvrtka 19. listopada na osječkom Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija održat će se peti DOVIK @FERIT, Dan otvorenih vrata i dan karijera. Vrata fakulteta bit će otvorena svim znatiželjnicima koji će između 10 do 16 sati moći slobodno razgledati sve ono što nudi fakultet, ali i tvrtke u kojima bi se mogli zaposliti nakon završetka studija.

Posjetiteljima će se prezentirati različiti projekti i tehnologije, a govorit će se i o mogućnostima studiranja na FERIT-u, a predstavit će se i ponuda ljetnih praksi. Tako možete otkriti mogućnosti izravnog kontakta s budućim poslodavcima i priliku za pronalazak karijere, umrežavanje i razmjenu znanja.

Studentima će se pak u prostorima fakulteta na KAMPUS-u, zgrada FERIT-a, Cara Hadrijana 10b u Osijeku između 10 do 16 sati, predstaviti mnoštvo kompanija, a održat će se niz prezentacija koje se mogu pronaći na ovoj adresi.

Kako do posla objasnit će bivši studenti FERIT-a Jelena Džavić – Mono, Zoran Kundek – HT, Marko Kuprešak – dSPACE, Luka Kruljac – Infineon, Josip Rizner – Ericsson na panelu koji Osijek Software City organizira u suradnji s FERIT-om i predstaviti svoja iskustva od fakulteta do posla studentima.

U akciji već redovno je i Hrvatski Telekom koji ove godine predstavlja radionica 'Kontejnerizacija i mikroservisne arhitekture', Ivana Sokola i Ante Projića, te predavanja 'Kakvi zadatci i projekti čekaju developera na prvom poslu', Luke Krištofa i 'Izazovi junior developera u doba umjetne inteligencije', Žarka Brkića.

Detaljan raspored prezentacija tvrtki možete vidjeti na ovoj adresi. Nikakve najave dolaska nisu potrebne. 'Samo dođite, svi ste dobrodošli', poručuju organizatori s FERIT-a te dodaju da ne ne zaboravite ponijeti svoj životopis.