BENQ NUDI

Za ova dva projektora nećete trebati veliku sobu

21.12.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Modeli MW883UST i MX882UST mogu prikazivati sliku velike dijagonale s vrlo malih udaljenosti, uz vrhunsku kvalitetu slike čak i u velikim i poluosvijetljenim prostorima, tvrde u BenQu

Oba projektora opremljena su lećama s unutrašnjom refleksijom i tehnologijom DLP. Pogone ih optičke jedinice svjetline 3.000 ANSI lumena. Mogu projicirati dijagonale 87 inča (220 centimetara) s osam centimetara udaljenosti od projektora te koristiti mogućnosti interaktivne olovke i dodirne projekcije.

Skriveni priključci za opcionalni dodatak QCast i USB Wi-Fi adapter omogućuju nadogradnju na bežično povezivanje i dijeljenje sadržaja. Interni mehanizam zapečaćen je i zaštićen od prašine kako bi se spriječila oštećenja tijekom rada.

Poboljšani dizajn zidnog nosača olakšava i ubrzava montažu na bilo kojoj površini. Mogućnosti prilagodbe kutova (Corner Fit) i prilagodbe površini (Surface Fit) daju dodatne mogućnosti prilikom odabiranja mjesta na koje ćete montirati projektor.


Oba modela dolaze s ugrađenim zvučnikom, bočno postavljenom tipkovnicom, modularnom podrškom za interaktivno korištenje PointWrite, automatskim uključivanjem kada se otkrije signal na priključku HDMI, pasivnim načinom rada koji štedi energiju, udaljenim nadzorom (kontrola putem LAN-a) i udaljenom nadogradnjom ugrađenog softvera (firmwarea) putem LAN-a.