NATJECANJE

Za najbolju aplikaciju dobit ćete besplatni upad na Droidcon

25.02.2015 u 07:11

Bionic
Reading

Troido je pokrenuo 'Droidcon Student Challenge', natjecanje namijenjeno učenicima i studentima, u kojem je glavna nagrada besplatan ulaz na konferenciju 'Droidcon'

Kao što smo već pisali, konferencija 'Droidcon' bit će održana 29. i 30. travnja u hotelu Antunović u Zagrebu. Organizatori očekuju kako će se okupiti više od 400 razvojnih programera i drugih stručnjaka koji se bave Androidom, iz Hrvatske i regije.

Po prvi put u Hrvatskoj organizira ju tvrtka Troido Miroslava Šimudravca. Prva je održana 2009. godine u Berlinu i Londonu. Danas je prisutna u više od dvadeset zemalja.

Najavljen je veliki broj edukativnih predavanja, kao i gostovanje predavača iz Intela, Sixta, Paypala... Organizatori su u pregovorima s Googleom, Facebookom i Wanderlistom te nizom startupova, čiji bi predstavnici mogli također sudjelovati u konferenciji.


Troido je pokrenuo 'Droidcon Student Challenge', natjecanje namijenjeno učenicima i studentima, u kojem je glavna nagrada besplatan ulaz na konferenciju.

Želite li sudjelovati, pošaljite poslati aplikaciju za Android do 1. travnja na adresu challenge@droidcon.hr, s predmetom DSC. U privitku treba biti ZIP datoteka s tri foldera, u kojima će biti kod, .apk i potvrde.

U natjecanju mogu sudjelovati samo redovni studenti i učenici. Sudionici zadržavaju potpuno pravo na svoje aplikacije.

Ocjenjuju se kreativnost (30 posto), izvedba (30 posto), kod (25 posto) i dizajn (25 posto). Da, znamo da je zbroj veći do 100 posto.

Osim besplatnog upada, najbolje radove čeka i majica.

Više:droidcon.hr